Lid worden PDF Afdrukken E-mailadres

Het bestuur van de DCWDA heeft zeer goed nieuws voor onze (nieuwe-) leden betreffende het lidmaatschap 2014. Het lidmaatschapsysteem is vernieuwd en leden betalen vanaf januari 2011 nu voor het hele jaar slechts € 50,00 per persoon. Dit is inclusief 8 workshops per jaar en de mogelijkheid om een collectief lid te worden van de BUMA. Ook bestaat er nog steeds de mogelijkheid voor leden om de workshop cd’s te bestellen.

De DCWDA heeft ervoor gekozen de  workshops voor iedereen toegankelijk te maken. Dit betekent dat niet leden ook de workshops mogen bezoeken á € 10,00 per persoon per workshop. Filmers en niet dansers betalen eveneens deze entree prijs. Deze niet-leden hebben echter niet de mogelijkheid om lid te worden van de BUMA en cd’s.

Een resumé:

- lidmaatschap per 1 januari 2014 is € 50,00 per persoon Dit is inclusief 8 workshops,  mogelijkheid tot collectieve regeling BUMA en de mogelijkheid bestellen cd’s.

- vrij bezoeken van de workshops voor niet leden á € 10,00 per persoon per workshop. Hierbij kan er dus geen collectieve regeling BUMA getroffen worden en kunnen er ook geen cd’s besteld worden.

Lid worden, klik hier voor het formulier.

Wilt U zich aanmelden voor de BUMA, klik dan hier om een aanvraag te doen.

Wilt U zich aanmelden voor de CD´s, klik dan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. om een aanvraag te doen.

Laatst aangepast op donderdag 02 juni 2016 18:59
 

Website design door
JaHeLi Media

DCWDA
disclaimer