Info PDF Afdrukken E-mailadres
logo_groot_dcwda

De hoofddoelstelling van de stichting is:

“Het bevorderen en verspreiden van Country Western dansen gebaseerd op de Amerikaanse normen”.

Dit is natuurlijk een Mooie zin maar wat houdt dat nu precies in.

De DCWDA probeert op verschillende manieren het country Western dansen bekendheid te geven in Nederland en op een hoog niveau. Dat probeert ze al jaren te doen door het organiseren en ondersteunen van vele activiteiten.

Denk hierbij eens aan: Het organiseren van danswedstrijden.
De DCWDA organiseert al jaren drie keer per jaar in Nederland de Benelux kampioenschappen, Europese- en Nederlandse kampioenschappen. Daarnaast  organiseren we ook samen met de ACWDB de Open Belgische kampioenschappen. Waar dat verder gevraagd wordt is de DCWDA altijd bereidt om de opgedane ervaringen te delen met andere organisaties als daarom gevraagd wordt.
Daarnaast kun je altijd met vragen terecht bij de DCWDA als het gaat om het organiseren van regionale wedstrijden binnen Nederland.

Het opleiden van Country Western Dans instructeurs.
Door het geven van deze opleiding probeert de DCWDA het niveau van de dansintructeurs naar een hoger niveau te brengen en daar te houden.

Het geven van de workshops voor dansinstructeurs en de dansers.
Acht keer per seizoen worden er workshops gegeven door instructeurs van de DCWDA.
Tijdens deze workshops worden de nieuwste dansen uitgelegd aan de instructeurs van de clubs die aangesloten zijn bij de DCWDA. Tijdens deze workshops wordt ook de techniek verder toegelicht.
Dit doen we ook voor de dansers

De DCWDA stelt iedere twee weken de country top 15 samen voor Nashville FM.
Daarbij kun je via de DCWDA op legale wijze CD’s bestellen voor het verkrijgen van de originele muziek waarop gedanst kan worden bij de diverse clubs binnen Nederland.

Verder probeert de DCWDA waar mogelijk in de verschillende media aandacht te vragen voor het Country Western dansen binnen Nederland. Denk een aan de regionale kranten. Radio en TV. Waar mogelijk probeert de DCWDA door een actieve PR afdeling aandacht te vragen voor de vele activiteiten die door clubs ed. binnen Nederland georganiseerd worden.

De DCWDA is een dienstverlenende organisatie waar je met al je vragen terecht kunt en waar je met raad en daar wordt bijgestaan als daarom gevraagd wordt.

Wacht  niet; heb je vragen blijf er niet mee rondlopen en bel ons gewoon eens op:? of stuur een email.
Waar mogelijk zullen we je alle info geven die je nodig hebt.

Laatst aangepast op dinsdag 01 juni 2010 21:40
 

Website design door
JaHeLi Media

DCWDA
disclaimer