donderdag 19 april 2018

Zoeken

Bezoekers Online

We hebben 11 gasten online
Workshops PDF Afdrukken E-mailadres

Tijdens de workshops worden diverse nieuwe dansen uitgelest.  Per workshop leert u maar liefst 8 nieuwe line-dansen en 1 nieuwe partnerdans.
De DCWDA streeft er overigens naar om 85% Country muziek te gebruiken. Tevens wordt ook alternatieve country muziek opgegeven wanneer een bepaalde liedje/dans zo ontzettend populair is. Op deze manier bent u als club toch up-to-date, en danst u toch op goede country muziek. Ook is het de bedoeling dat in elke workshop een evenwicht is tussen de verschillende niveaus. Dat wil zeggen een paar Newcomer dansen, Novice dansen en Intermediate. Een Advanced level wordt zelden uitgelest omdat dit voor de meeste clubs absoluut niet wenselijk is.

In principe hoeft elke instructeur maar totaal 8 dansen uit te lessen(de partnerdans is optioneel), maar vaak maken de instructeurs er een gewoonte van om alle 9 uit te lessen. Is natuurlijk wel zo leuk, dan kunnen de clubs zelf nog kiezen welke men leuk vindt. Na het uitlessen van elke dans, worden alle stappen in detail gedemonstreerd, en daarna nog apart op de telling uitgevoerd. Er is dan een mogelijkheid om deze gedetailleerde informatie vast te leggen op uw videocamera.

De workshops worden gegeven in Berlicum en Wolvega.

Wordt nu lid van de DCWDA.

Laatst aangepast op woensdag 07 november 2012 19:25
 

Website design door
JaHeLi Media

DCWDA
disclaimer